Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Χρησιμοποιώντας το Facebook στην Email Marketing Καμπάνια σας

Είναι γνωστό ότι τα Social Media έχουν καταφέρει και έχουν αρχίσει να γιγαντώνονται σταδιακά. Το Facebook είναι μέχρι στιγμής ο γορίλας στην κατηγορία για αυτό και αρκετοί internet marketers προσπαθούν όλο και περισσότερο να ενσωματώσουν περισσότερες λειτουργίες ώστε να έχουν καλύτερο ROI. Για όσους λοιπόν είναι fan των social media, η παρακάτω εφαρμογή θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της σελίδας τους στο Facebook. Η εφαρμογή ονομάζεται IContact Facebook Email Newsletter και μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μία φόρμα στη σελίδα του Facebook. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες μας να εγγράφονται στο newsletter μας. Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να μεταβούν στην ιστοσελίδα του Icontact.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 239 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. To Email Marketing Επηρεάζει τα Αποτελέσματα Στο Google
  2. Βήματα για μια Επιτυχημένη Internet Marketing Καμπάνια
  3. Αξίζει να εφαρμόσετε μια καμπάνια internet marketing στο site σας;
  4. [email protected], έρχεται τη Δευτέρα
  5. Κέρδος από το Affiliate Marketing

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments