Subscribe:Posts Comments

Είστε εδώ: Home » Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Tο Limewire πρέπει να κλείσει…

Όπως γράφει ο πρόεδρος του Limewire, George Searle, στο site της εταιρίας, ένα περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης απαιτεί το κλείσιμο της υπηρεσίας.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2006, όταν η RIAA, η ένωση δισκογραφικών εταιρειών της Αμερικής, έκανε αγωγή κατά του Limewire. To πόσο μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί οι δισκογραφικές εταιρείες από τη λειτουργία του Limewire δεν έχει εκτιμηθεί ακόμη, αλλά πρόκεται να γιίνει  τον Ιανουάριο του 2011.

Παρά την απόφαση που πάρθηκε για την διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας, η Limewire θα συνεχίσει να υπάρχει ως εταιρεία, και ο πρόεδρος της, δήλωσε ότι θα επιχειρήσει να συνεργαστεί με τη μουσική βιομηχανία, έτσι ώστε η εταιρεία του να παρέχει στο μέλλον νόμιμα τις υπηρεσίες της.

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 86 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Tags: ,


Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια