Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Επικαιρότητα, Τελευταία άρθρα » Νέο ρεκόρ το twitter!

Απ’ότι φαίνεται, το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την κίνηση στο Twitter το οποίο πέτυχε ένα νέο ρεκόρ στον αριθμό των tweets/sec.

O αριθμός των tweets κατά την διάρκεια των παιχνιδιών Ιαπωνίας εναντίον της Δανίας και Ολλανδίας εναντίον του Καμερούν, έφτασε το αριθμό των 3.283 ανά δευτερόλεπτο, και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια  που ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά. Κατά την λήψη των αγώνων δηλαδή.

Όπως αναφέρεται σε ένα άρθρο του επίσημου blog του Twitter, η κίνηση ανέβαινε κατακόρυφα μετά από κάθε τέρμα που πετύχαιναν οι δύο αντίπαλες ομάδες.

Ο καθημερινός μέσος όρος αποστολής tweets ανά δευτερόλεπτο, ανέρχεται στα 750, και το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί κατά την διάρκεια του τελικού NBA με 3.085 tweets ανά δευτερόλεπτο.

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 110 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Σχετικά άρθρα:

  1. Λογαριασμοί Twitter προς πώληση!

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments