Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις για τα Windows 8

Μιλώντας σε σύνοδο με developers που διεξήχθη στην Ιαπωνία, ο Steve Ballmer αναφέρθηκε στην επόμενη έκδοση των Windows. Μάλιστα, για πρώτη φορά ακούστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη ότι η επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού θα ονομάζεται Windows 8.

 

Προφανώς, δουλεύουμε σκληρά πάνω στα επόμενα Windows. Όσο προχωράει η χρονιά, θα ακούτε όλο και περισσότερα για τα Windows 8“, είπε χαρακτηριστικά ο Ballmer, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι το νέο λειτουργικό θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

 

Βέβαια, το ότι ο Ballmer χρησιμοποίησε τον όρο “Windows 8″ δε σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική ονομασία του λειτουργικού. Με δεδομένο, πάντως, ότι τα Windows 7 έχουν συγκεντρώσει πολλούς επαίνους από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους, δε θα ήταν καθόλου περίεργο να ονομαστεί ο διάδοχος Windows 8. Με αυτό τον τρόπο, η Microsoft θα στείλει το μήνυμα ότι συνεχίζει χτίζοντας πάνω στην επιτυχία ενός εξαιρετικού προϊόντος.

 

Πηγή: bit-tech

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 105 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Σχετικά άρθρα:

  1. Επιταχύνετε την εκκίνηση των Windows(Μέρος 1ο)
  2. Επιταχύνετε την εκκίνηση των Windows(Μέρος 2o)
  3. Η Microsoft διερευνά νέο ελάττωμα των Windows
  4. iPhone vs Windows Phone 7
  5. Windows 7 – Εγκατάσταση από USB Stick
Tags:

1 Comment

  1. άιντε να δούμε τι έχει φτιάξει και η microsoft. Ελπίζω να μην είναι καμιά μεγάλη πατάτα όπως τα windows vista. Με τα windows 7 έμεινα ευχαριστημένος μπορώ να πω (πάντα μιλάω για windows os).

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments