Subscribe:Posts Comments

Είστε εδώ: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Περισσότερες οι διαδικτυακές κλοπές από τις φυσικές

Η συχνότητα εμφάνισης κλοπής πληροφοριών και ηλεκτρονικών δεδομένων σε διεθνείς εταιρείες είναι μεγαλύτερη από την συχνότητα φυσικής κλοπής, σύμφωνα με μια μελέτη της Economist Intelligence Unit, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της ετήσιας παγκόσμιας έκθεσης για απάτες,
το ποσό που χάνεται από τις επιχειρήσεις αυξήθηκε από 1,4 σε 1,7 εκατομμύρια δολάρια ανά 1 δισεκατομμυρίων πωλήσεων τους τελευταίους 12 μήνες. Η αύξηση αυτή υπολογίζεται περισσότερο από 20%.

Τα ευρήματα της έρευνας, προέρχονται από ερωτήσεις σε πάνω από 800 υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιριών σε όλο τον κόσμο.

Παρόλο που η κλοπή μετρητών, περιουσιακών στοιχείων, και άλλων ήταν η πιο εκτεταμένη κατά σημαντικό ποσοστό, οι εκθέσεις του τρέχοντος έτους δείχνουν ότι η κλοπή των πληροφοριών αυξήθηκε στο 27,3% κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών – σε σύγκριση με 18% του προηγούμενου έτους.

Αντίθετα, τα κρούσματα φυσικής κλοπής περιουσιακών στοιχείων μειώθηκαν ελαφρώς, από 28% το 2009 σε 27,2% το 2010.

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 86 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα



Αφήστε ένα σχόλιο


© ifeed.gr team 2010 · Subscribe:ΆρθραΣχόλια