Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Τα 5 νέα smartphones της HTC

Ήρθαν τα 5 νέα smartphones της HTC

Πέντε νέα smartphones θα διαθέσει η HTC στην ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Πρόκειται για τα:

  • HTC Desire HD &
  • HTC Desire Z, με την ανανεωμένη υπηρεσία HTC Sense,
  • HTC 7 Mozart,
  • HTC 7 Trophy και
  • HTC HD7 με τη νέα Windows Microsoft Phone 7 πλατφόρμα.

Το HTC Sense? ενσωματώνει μια γκάμα αναβαθμισμένων πολυμεσικών υπηρεσιών και υπηρεσιών βασισμένων στη γεωγραφική θέση, ενώ εισάγει το HTCSense.com, μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών της HTC.

htc phoneΟ κος Νικήτας Γλύκας, Regional Director SEE MENA της HTC Corporation, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε στην ελληνική αγορά τα νέα Android και Windows Phone 7 κινητά τηλέφωνα, εμπλουτίζοντας την προϊοντική μας σειρά. Στόχος μας είναι να αντιληφθούν οι πελάτες μας, χρησιμοποιώντας το νέο HTC SENSE, τις πολλαπλές δυνατότητες που παρέχουν οι καινούργιες μας συσκευές με πολύ εύκολο τρόπο. Παράλληλα, είμαστε υπερήφανοι που για μία ακόμα φορά συνεργαζόμαστε με τη Microsoft, συνεχίζοντας με επιτυχία τη μακροχρόνια συνεργασία μας».

 

πηγή: έθνος

About the author

wrote 31 articles on this blog.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα & Τηλεπικοινωνίες από το πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι συνεργάτης του ΤΕΙ Κρήτης.

Σχετικά άρθρα:

  1. 3D και στα smartphones
  2. Η Google χρησιμοποιεί τα smartphones για remote control

1 Comment

  1. konsoulito says:

    Πολύ καλή δουλειά από την HTC. Κατέχω το HTC Wildfire και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά μου. Όσο για τα νέα μοντέλα, όποιος έχει τόσα χρήματα να διαθέσει, σίγουρα δε θα το μετανιώσει…

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments