Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Τι Είναι το skroutz;

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα site, το οποίο εμφανίζει ένα προϊόν που ψάχνετε σε διάφορα καταστήματα, δείχνοντας σας την τιμή του προϊόντος στο κάθε κατάστημα! Βρείτε το προϊόν που θέλετε στην καλύτερη τιμή και με την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Το site αυτό είναι το skroutz.

Μόλις μπείτε, θα δείτε κατηγορίες προϊόντων, αλλά και αναζήτηση για το προϊόν που θέλετε να ψάξετε. Κάνοντας μία αναζήτηση, θα σας βγάλει τις κατηγορίες που βρέθηκε το προϊόν σας. Επιλέξτε την κατηγορία και το προϊόν και ύστερα θα σας εμφανίσει την τιμή του για κάθε κατάστημα που το διαθέτει. Σε κάθε κατάστημα έχει Φωτογραφία, Περιγραφή, Τιμή (με Φ.Π.Α.),Εκτιμώμενα μεταφορικά, Κατάστημα και Απόσταση, αν έχετε βάλει τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας.

Με την περιγραφή μεταφέρεστε στο site του καταστήματος που παρέχει το προϊόν που θέλετε και βλέπετε λεπτομέρειες του προϊόντος.

Αν πατήσετε στην εικόνα του καταστήματος, θα σας μεταφέρει στη σελίδα του skroutz με τα καταστήματα, στην οποία θα βρείτε σχόλια χρηστών για το συγκεκριμένο κατάστημα και αξιολογήσεις. Διαβάζετε τα για να μην βρεθείτε σε μπελάδες με την εξυπηρέτηση. Ακόμη, υπάρχει και χάρτης με την τοποθεσία του καταστήματος.

Εξερευνήστε το site και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι, κυρίως αν κάνετε αρκετές αγορές μέσω ίντερνετ.

About the author

wrote 28 articles on this blog.

Σχετικά άρθρα:

  1. Τι είναι τα Torrents?
  2. Η πρώτη ηθοποιός…ρομπότ είναι πραγματικότητα!
  3. Τι είναι το Web 3.0;
  4. Τι είναι το seo;
  5. Τι είναι το Google Dance

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments