Τι Είναι το skroutz;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον tkonsoulas

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα site, το οποίο εμφανίζει ένα προϊόν που ψάχνετε σε διάφορα καταστήματα, δείχνοντας σας την τιμή του προϊόντος στο κάθε κατάστημα! Βρείτε το προϊόν που θέλετε στην καλύτερη τιμή και με την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Το site αυτό είναι το skroutz.

Μόλις μπείτε, θα δείτε κατηγορίες προϊόντων, αλλά και αναζήτηση για το προϊόν που θέλετε να ψάξετε. Κάνοντας μία αναζήτηση, θα σας βγάλει τις κατηγορίες που βρέθηκε το προϊόν σας. Επιλέξτε την κατηγορία και το προϊόν και ύστερα θα σας εμφανίσει την τιμή του για κάθε κατάστημα που το διαθέτει. Σε κάθε κατάστημα έχει Φωτογραφία, Περιγραφή, Τιμή (με Φ.Π.Α.),Εκτιμώμενα μεταφορικά, Κατάστημα και Απόσταση, αν έχετε βάλει τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας.

Με την περιγραφή μεταφέρεστε στο site του καταστήματος που παρέχει το προϊόν που θέλετε και βλέπετε λεπτομέρειες του προϊόντος.

Αν πατήσετε στην εικόνα του καταστήματος, θα σας μεταφέρει στη σελίδα του skroutz με τα καταστήματα, στην οποία θα βρείτε σχόλια χρηστών για το συγκεκριμένο κατάστημα και αξιολογήσεις. Διαβάζετε τα για να μην βρεθείτε σε μπελάδες με την εξυπηρέτηση. Ακόμη, υπάρχει και χάρτης με την τοποθεσία του καταστήματος.

Εξερευνήστε το site και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι, κυρίως αν κάνετε αρκετές αγορές μέσω ίντερνετ.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".