Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Το AutoCad for Mac κατέφτασε στο iStorm

Το iStorm, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα Apple στο κέντρο της Αθήνας, έχει έναν ακόμα εξαιρετικό λόγο για να υποδεχθεί τους μηχανικούς και σχεδιαστές της Αθήνας. Και αυτός δεν είναι άλλος, από το AutoCad for Mac τη διάθεση του οποίου ανακοίνωσε πρόσφατα η Autodesk και πωλείται επίσημα από το κατάστημα.

Το AutoCAD, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για επαγγελματίες σχεδιαστές και μηχανικούς. Η νέα έκδοση AutoCAD for Mac παρέχει την ισχύ, την ευελιξία και την ακρίβεια του AutoCAD σε περιβάλλον Mac OS, συνδυάζοντας τις καταπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες των δύο κόσμων.

Η συνεργασία του iStorm με την Autodesk, ξεκίνησε πρόσφατα με την ένταξη του καταστήματος στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προστιθέμενης αξίας της Autodesk, για την προώθηση των σχεδιαστικών εφαρμογών ΑutoCad, AutoCad LT & AutoCad for Mac στην ελληνική αγορά.

Το iStorm ως Apple Premium Reseller και πλέον Autodesk Value Added Reseller, αποτελεί το ιδανικότερο σημείο συνάντηση του τεχνικού κόσμου, με το AutoCad for Mac.

Στο iStorm, oι μηχανικοί και σχεδιαστές, έχουν την ευκαιρία να δουν τη νέα εφαρμογή σε πλήρη λειτουργία στο περιβάλλον Μac, να ενημερωθούν από τα πιστοποιημένα στελέχη του καταστήματος για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει και βέβαια να γνωρίσουν όλα τα τρέχοντα μοντέλα iMac & MacBook, καθώς και τα περιφερειακά της Apple, όπως το νέο Trackpad,ή το backup σύστημα time capsule, που διαμορφώνουν έναν μοναδικό σε λειτουργικότητα, ασφάλεια και εργονομία περιβάλλον εργασίας.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε Τετάρτη τα δωρεάν ωριαία hands-on σεμινάρια γνωριμίας με τη νέα εφαρμογή, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους εκπαιδευτές στη μοναδική για τα δεδομένα Ελληνικού καταστήματος αίθουσα σεμιναρίων με εξοπλισμό Mac.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AutoCad for Mac επισκεφτείτε το κατάστημα iStorm, στην Πλατεία Κολωνακίου, καθώς και το www.iStorm.gr.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 105 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments