Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Το νέο HTPC της Dell

Αν και τον τελευταίο καιρό τα Home Theater PCs αντιμετωπίζουν μεγάλη κρίση, κυρίως μετά την εμφάνιση των εντυπωσιακών media players που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, είναι αλήθεια ότι οι media players δεν καλύπτουν τα ίδια πράγματα με τα HTPC.
Ορισμένα από τα στοιχεία που προσφέρουν τα HTPC είναι οι ταινίες, η μουσική, και η πλοήγηση αλλά και η απόλαυση πραγματικού gaming σε μεγαλύτερες οθόνες.
Για το λόγο αυτό, η Dell βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει όλα τα παραπάνω μέσα στο πολύ κομψό, αλλά και “δυνατό” Zino HD 400.

Το Zino είναι ένας μικρός κύβος με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μινιμαλιστική σχεδίαση. Για αυτό το λόγο πολλοί είναι αυτοί που το συγκρίνουν με το Mac mini. Η συσκευή της Apple μπορεί να είναι πιο “ντελικάτη”, αλλά και το Zino της Dell δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς είναι πιο ευέλικτο και με τρομερή πληρότητα.

Επιπλέον, οι επίδοσεις του είναι πολύ καλές και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Dual core Athlon AMD επεξεργαστή του που είναι αρκετά καλός και δεν θα σας απογοητεύσει ούτε κατά την διάρκεια του gaming, εκτός από κάποιες απαιτητικές εξαιρέσεις.

Όσο αφορά την πληρότητα του, είναι υποδειγματική. Στην συνδεσιμότητα του θα είστε σίγουρα ικανοποιημένοι, καθώς υπάρχουν θύρες eSATA, Ethernet,VGA, δύο USB, analogue audio, HDMI και card reader. Το μόνο που λείπει είναι το Wi-Fi για το οποίο θα χρειαστείτε ένα USB dongle για να συνδεθείτε.

Η τιμή του σύμφωνα με την Dell, είναι στα 508€.


Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά:

CPU: AMD Athlon X2 3250eMνήμη: 3GB RAMΓραφικά: ATI Mobility Radeon HD 4330/512MBΣκληρός Δίσκος: 320GBΔιαστάσεις: 197x197x89mmΒάρος: 1,6 κιλά

About the author

Αρτέμης Κ. wrote 110 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

Tags: , ,

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments