Μια πρωτότυπη καμπάνια!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια “έτρεξε” η Betfair, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν της, την συνήθεια των ανδρών όταν παρακολουθούν beach volley!

Μία διαφημιστική καμπάνια στις εμφανίσεις αθλητριών της Βρετανίας ήρθε να ενθαρρύνει τους θαυμαστές του αθλήματος, έτσι ώστε να φωτογραφίσουν τα καλλίγραμμα οπίσθιά τους!

Η διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε στο τουρνουά Visa FIVB Beach Volleyball International που διεξάχθηκε στο Horse Guards Parade και διήρκησε μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Έτσι, στο κάτω μέρος του μπικίνι των αθλητριών, Zara Dampney και Shauna Mullin, υπήρχε ένας κωδικός(QR code), που όταν φωτογραφιζόταν από smartphone οδηγούσε αυτόματα στην ιστοσελίδα της εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού, Betfair.

“Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το beach volley και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η διαφημιστική μας καμπάνια θα μείνει στη μνήμη από όσο το δυνατόν περισσότερους φαν του αθλήματος”, σχολίασε ο Andy Lulham της Betfair.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν είχε επιτυχία η διαφημιστική καμπάνια, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω τους, ασχέτως με την διαφήμιση.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Μια πρωτότυπη καμπάνια!


  1. προκατ on said:

    Ωραίος κω….δικός…!!!χαχαχα Σε λίγο θα χρησιμοποιούν και RFID tags πάνω στους αθλητές….Είδωμεν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".