Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » E-commerce, Internet Marketing, Τελευταία άρθρα » Το Schema.org Ενώνει τις Μηχανές Αναζήτησης

Οι κύριες μηχανές αναζήτησης ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία του Schema.org, μιας ιστοσελίδας η οποία θα περιέχει όλα τα tags που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι webmasters προκειμένου να έχουν καλύτερη εμφάνιση τα αποτελέσματα τους. Όπως καταλαβαίνουμε, η εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να κάνει κλικ κάποιος σε μια ιστοσελίδα, όταν τα οργανικά της αποτελέσματα εμφανίζονται ψηλά. Για παράδειγμα, η χρονολογία δημιουργίας ενός άρθρου μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για το αν θα κάνει κλικ κάποιος χρήστης σε ένα άρθρο ή όχι.

Με το Schema.org, οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης κάνουν ένα ακόμη βήμα για να κάνουν τον παγκόσμιο ιστό ακόμη πιο πλούσιο. Η Google αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολο για τους webmasters να χρησιμοποιούν διαφορετικά codes για την ιστοσελίδα τους. Μέσα από το Schema.org, δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθεί η εμφάνιση των αποτελεσμάτων και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η θετική εμπειρία αναζήτησης από τις μηχανές αναζήτησης.

About the author

Αλέξανδρος Ίτσιος wrote 213 articles on this blog.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στη seo projects (SEO) μία εταιρεία ειδικευμένη στην βελτιστοποίηση – προώθηση ιστοσελίδων, τις υπηρεσίες seo και το internet marketing. web hosting greece, Twitter, Facebook.

Σχετικά άρθρα:

  1. Είναι σημαντική η προώθηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης;
  2. TinyEye Μια Διαφορετική Μηχανή Αναζήτησης

1 Comment

  1. Πω πω! Το διάβασμα για seo δεν θα τελειώσει ποτέ, πάνω που λες “κάτι κάνουμε εδώ, ας πάρουμε μια ανάσα” είτε μια υπηρεσία αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της, είτε εμφανίζεται μια καινούρια που πρέπει να τρέξεις να προλάβεις >.<

Leave a Reply

© 2011 ifeed · Subscribe:PostsComments