Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Τελευταία άρθρα, Τεχνολογικά Νέα » Το πρώτο laptop με δύο οθόνες από την Toshiba

-Το πρώτο laptop με δύο οθόνες;

-Τι;  Πώς γίνεται αυτό;

Το πρώτο laptop με δύο οθόνες

Και όμως! Το πρώτο laptop με δύο οθόνες και χωρίς πληκτρολόγιο είναι γεγονός! Πρόκειται για την χθεσινή παρουσίαση της Toshiba, όπου φέρει το όνομα Libretto W100. Το Libretto W100 διαθέτει δύο οθόνες πολλαπλής αφής (multitouch) 7″ (ιντσών) και μία από αυτές, συγκεκριμένα η κάτω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονικό πληκτρολόγιο qwerty πλήρους μεγέθους, δηλαδή σαν ένα κανονικό πληκτρολόγιο.

Επιπροσθέτως μία εξαιρετική δυνατότητα του νέου αυτού laptop, είναι ότι μπορεί να κρατηθεί κάθετα σαν βιβλίο.  Η δεύτερη οθόνη του επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σημειωματάριο με την χρήση ειδικού stylus, ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης μπορεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο ή ότι άλλο θέλει στην κύρια οθόνη.

Τέλος επιτρέπεται και η μεταφορά περιεχομένου αλλά και αρχείων ή εικονιδίων από τη μία οθόνη στην άλλη με μία πολύ απλή κίνηση των δαχτύλων του.

Άλλα  χαρακτηριστικά του είναι: επεξεργαστής Intel Pentium U5400 στα 1.2GHz , 2GB μνήμης RAM, 64GB δίσκος SSD και λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium.

Η τιμή του μπορεί να είναι λίγο τσιμπημένη στα 1100$, αλλά πιστεύω πως τα αξίζει.



About the author

Αρτέμης Κ. wrote 96 articles on this blog.

Το όνομα του είναι Αρτέμης και είναι γεννημένος την δεκαετία του 90' και συγκεκριμένα το 1994. Ακόμη είναι μαθητής λυκείου, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο, την τεχνολογία, το προγραμματισμό, την σχεδίαση ιστοσελίδων και που και που με το gaming.

Δεν βρέθηκαν σχετικά άρθρα

4 Comments

  1. hidedora says:

    Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να είναι πρακτικό. Γενικότερα είναι απλά μόδα οι οθόνες αφής, οι οποίες δεν εξυπηρετούν πουθενά στην ουσία… Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα πιάσει…

  2. arkas says:

    Ο καιρός θα δείξει…
    Εάν έχω πάντως νεώτερα, θα σας ενημερώσω.

  3. theodion says:

    με πήρε τηλέφωνο η toshiba μόλις τώρα, και μας δίνει δωρεάν 2 τέτοια σαν δωρεά για να κάνουμε καλή αρχή.
    :)

Leave a Reply

© 2010 ifeed · Subscribe:PostsComments