3η Έκθεση e-shops, 30-31 Μαΐου & 1η Ιουνίου 2013

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


30-31 Μαΐου & 1η Ιουνίου 2013 Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Μετρό Σύνταγμα

 

 

 

 

eshops_new_logo
 

 

 

 

 

Γνωρίστε τα από κοντά και…εμπιστευθείτε τα!!!

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την 3η έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο eshops expo 2013 που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαΐου & 1η Ιουνίου 2013 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η έκθεση στοχεύει στην παρουσίαση και την ενημέρωση του κοινού για όλα τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες και χαμηλές τιμές που αυτά διαθέτουν.

To ifeed.gr στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη και προώθηση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, ως χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: e-shopsexpo.verticom.gr

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".