Δημιουργήστε μία Φόρμα Επικοινωνίας για το Blogger

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Όλοι ξέρουμε ότι αρκετοί bloggers ψάχνουν για κάποια δωρεάν φόρμα επικοινωνίας να προσθέσουν στο Blog τους. Ελάχιστοι ίσως να γνωρίζεται ότι τα Google Docs δίνουν τη δυνατότητα για να δημιουργήσετε μία δωρεάν φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας χωρίς να έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις. Για να δημιουργήσουμε λοιπόν μία φόρμα επικοινωνίας, απλά χρειαζόμαστε να έχουμε ένα Google Account. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε Gmail Account για τα mail μας, οπότε είναι εύκολο να πάμε στα Google Docs και να δημιουργήσουμε μία φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ στο Create a Form. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και φτιάχτηκε ουσιαστικά για Bloggers που δεν έχουν καθόλου τεχνικές γνώσεις. Εάν θέλετε λοιπόν να το δοκιμάσετε, μπορείτε να πάτε στην παρακάτω διεύθυνση: docs.google.com


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".