Η Σημασία του Διαμοιρασμού

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον tkonsoulas

Στο ίντερνετ ψάχνουμε και διαβάζουμε διάφορα άρθρα. Μερικά από αυτά τα θεωρούμε σημαντικά και άλλα όχι. Ακόμη, συμμετέχουμε σε διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το Google Buzz και πολλά πολλά ακόμη. Άραγε, κατά πόσο εμείς οι Έλληνες διαμοιράζουμε ότι άρθρο θεωρούμε σημαντικό;

Οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες, είμαστε αρκετά εγωιστές πάνω στο θέμα αυτό. Ειδικότερα, όσοι κατέχουμε κάποια ιστοσελίδα, προτιμούμε πάντα να μοιραζόμαστε μόνο τα δικά μας άρθρα και να παίρνουμε έτσι επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό και να μοιραζόμαστε οποιοδήποτε άρθρο θεωρούμε σημαντικό και όχι μόνο τα δικά μας.

Αν βρίσκουμε μία ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα, τότε πρέπει να τη διαδίδουμε, για να τη μαθαίνουν και οι άλλοι. Ειδικά αν αυτή είναι νέα και δεν έχει πολύ κόσμο. Ο διαμοιρασμός γίνεται με ποικίλους τρόπους.

Συγκεκριμένα, αν βρίσκετε κάποιο άρθρο στο blog μου τόσο ενδιαφέρον, ώστε να αξίζει να το δουν και άλλοι, τότε μπορείτε να το διαμοιράσετε με τους εξής τρόπους:

Αφήστε πίσω τον εγωισμό και βοηθήστε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες να διαδοθούν, καθώς και τα αγαπημένα σας άρθρα.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".