Μετατρέψτε την ασύρματη κάρτα σας σε wifi hotspot

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον theodion

Ο Θεόδωρος Διονυσίου εργάζεται στην Novel Web Designs και ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και προώθησης ιστοσελίδων (SEO).


Software Wi-Fi HotSpot – ConnectifyΠρόγραμμα για virtual wi-fi hotspot

To Connectify είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows 7 το οποίο μετατρέπει την ασύρματη κάρτα σας σε  software router. Μετά τη λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής, το Connectify αξιοποιεί την Wi-Fi κάρτα για τον ασύρματο διαμοιρασμό της διαθέσιμης σύνδεσης internet (cable modem, cellular card, ή ακόμα και το Wi-Fi δίκτυο που χρησιμοποιείτε).

Με την χρήση του προγράμματος Connectify επιτρέπετε σε τρίτες Wi-Fi συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, έξυπνα τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής να συνδέονται στο Connectify Wi-Fi hotspot όπως ακριβώς  και σε οποιοδήποτε άλλο Wi-Fi hotspot.

Το πρόγραμμα προσφέρει ασφαλή πρόσβαση μέσω WPA2 Encryption, είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της ακτίνας του ασύρματου δικτύου σας. Τέλος ξεχάστε το επιπλέον υλικό όπως δρομολογητές, πρίζες, καλώδια και φορτιστές.

Περισσότερες πληροφορίες: Connectify virtual Wi-Fi hotspot


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".