Νέα Features του 2Checkout

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Για όσους δεν το ξέρουν, το 2checkout είναι ένα από τα πιο διάσημα payment gateways για ηλεκτρονικές συναλλαγές, μιας και ο χρήστης μπορεί άνετα να βάλει την πιστωτική τους και να κάνει κατάθεση των χρημάτων. Οι εταιρίες web hosting για παράδειγμα, έχουν σχεδόν όλες αυτό το σύστημα, οπότε θα τους ενδιαφέρει το παρακάτω άρθρο.

Πλέον μπορούμε λοιπόν να τροποποιήσουμε τη διαδικασία και να φτιάξουμε checkouts κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας. Έτσι μπορούμε να μειώσουμε το ποσοστό εγκατάλειψης κατά τη διάρκεια πληρωμών.

Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης την επιλογή χρώματος, logo, γραμματοσειράς, background και στοιχεία επικοινωνίας. Έτσι εξασφαλίζεται πως το checkout μοιάζει με το layout της υπόλοιπης ιστοσελίδας και βελτιώνει την εμπειρία αγοράς του χρήστη.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Νέα Features του 2Checkout


  1. Χρήσιμες προσθήκες! Μπορείς να προσθέσεις στους τρόπους πληρωμής και ελληνικές τράπεζες;

  2. το 2checkout είναι το ίδιο μέθοδος πληρωμής. Σου κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό 2checkout και μετά τα βγάζεις με την κάρτα 2chekout από οποιαδήποτε τράπεζα. Αυτό το βάζεις επειδή η ελληνικές τράπεζες δεν σου δίνουν gateway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".