Οι τιμές του… TΤ του λαού!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον G-force

Ο Γιώργος δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση και διαχείρηση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη επειχηρήσεων. Τα ενδιαφέροντα του επεκτείνονται στο χώρο του διαδικτύου, internet marketing, software development, και γενικά με οτιδήποτε έχει σχέση με νέες καινοτομίες. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, τα αυτοκίνητα και τη μουσική.


Ξεκίνησε η διάθεση ενός εκ’ των πιο πολυαναμενόμενων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το RCZ θα πωλείται από τις εκθέσεις της Peugeot στη χώρα μας από σήμερα Τρίτη 5 Ιουλίου με την τιμή του να ξεκινάει από τα 29.880 €, με τον 1,6lt κινητήρα απόδοσης 156 ίππων.

Θα υπάρχει και ισχυρότερη έκδοση με τον 1600άρι κινητήρα που θα αποδίδει 200PS, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 34.880 €. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έκδοση Yerling τόσο για την εμφάνιση του (φωτογραφία) όσο και για τον εξοπλισμό της, το όνομα της οποίας, στην γλώσσα των ιπποδρομιών, σημαίνει το πολλά υποσχόμενο άλογο, η οποία μ ετον κινητήρα των 156 ίππων, κοστίζει 33.880 ευρω.
Πηγή protothema.gr/car-and-speed


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".