Πως να Δημιουργήσετε Ελκυστικό Περιεχόμενο για την Ιστοσελίδα σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αρκετοί από εμάς, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες σκέφτονται γενικές λέξεις κλειδιά όπως «επισκευή ποδηλάτου». Στην πραγματικότητα, αρκετοί είναι οι χρήστες που πληκτρολογούν στο Google ολόκληρα ερωτήματα όπως «πώς να επισκευάσω ένα ποδήλατο». Βρίσκοντας λοιπόν ποιες φράσεις κλειδιά αναζητά το κοινό μας, μπορείτε να ανακαλύψετε τι περιεχόμενο να γράψετε για το blog ή το portal σας. Άλλες φορές, πριν ξεκινήσω να γράφω μία δημοσίευση, συνηθίζω να επισκέπτομαι άλλα blogs με θεματολογία σχετική με το δικό μου. Εάν υπάρχουν αρκετά σχόλια, στη συγκεκριμένη δημοσίευση αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε θα άξιζε πιθανότατα να γράψω ένα αντίστοιχοι άρθρο. Βέβαια, αρκετές φορές είναι δύσκολο να βρούμε blogs με αντίστοιχη θεματολογία όπως το δικό μας, οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε σε blogs του εξωτερικού. Ποιο σπάνια, συνηθίζω να ψάχνω να βρω θέματα από forum του εξωτερικού. Αν ένα συγκεκριμένο θέμα έχει αρκετές απαντήσεις, τότε αυτό το θέμα πιθανότατα να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε ίσως να άξιζε να γράψω ένα απαντητικό άρθρο στο Blog μου. Τέλος, μπορείτε να πάρετε ιδέες και από το Yahoo Answers, μία από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες πλατφόρμες ερωταπαντήσεων.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".