Το πρώτο επίσημο plugin για σύνδεση του blog σας με το Facebook

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Η Facebook ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες, την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου plugin για το WordPress, με σκοπό την καλύτερη σύνδεση ανάμεσα στο wordpress blog σας και το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
Το plugin δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του, να δημοσιεύουν αυτόματα τα άρθρα τους στη σελίδα τους στο facebook ή στο προσωπικό τους προφίλ, χωρίς να χρειάζεται να γράψουν ούτε μία γραμμή κώδικα. Έτσι, μόλις ένα άρθρο δημοσιευτεί στο blog σας, αναρτάται από μόνο στο Facebook.

Το plugin υποστηρίζει ακόμη μια σειρά από πρόσθετα widgets, τα οποία εμφανίζουν προτεινόμενα άρθρα, ή άρθρα που διάβασαν οι φίλοι του, νέα Like, Send button και Subscribe με δυνατότητες customization, και ένα comment box το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να δημοσιεύει σχόλια ταυτόχρονα στο blog και τo Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες, screenshots και κατέβασμα του plugin, ρίξτε μια ματιά εδώ και εδώ.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".