Όχι άλλο autoplay στα video!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον sotiriskalathas

Ονομάζομαι Σωτήρης Καλαθάς και είμαι ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διαδικτύακού marketing. Ακολουθήστε με στο twitter: @sotiriskalathas ή βρείτε με στο http://sotiriskalathas.gr/


No more autoplay videos

Την εποχή του tabbed browsing είναι κάπως ενοχλητικό όταν ανοίγεις πολλές καρτέλες να αρχίζουν αυτόματα να παίζουν τα βίντεο ταυτόχρονα.

Ακόμα και σε μια σελίδα, σε μια καρτέλα, η αυτόματη αναπαραγωγή ήχου ή βίντεο είναι ενοχλητική για το χρήστη. Δεν είναι τηλεόραση που την ανοίγω και παίζει, είναι ίντερνετ, θα επιλέξω εγώ πότε θα δω το βίντεο.

Σίγουρα πολλοί επισκέπτες ειδησεογραφικών (και όχι μόνο) website θα την έχουν πατήσει, όταν …σερφάροντας από τη δουλειά π.χ. ξαφνικά ακούγονται στα ηχεία του υπολογιστή …φωνές!

Ή να ακούει κανείς μουσική στο σπίτι ενώ διαβάζει την ειδησεογραφία και ξαφνικά να ακούγεται το ρεπορτάζ για την Τρόϊκα!

Δώστε την επιλογή στο χρήστη να παίξει αυτός το βίντεο όταν το θελήσει.

Ειδάλλως, συνεχίστε να χάνετε επισκέπτες!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Όχι άλλο autoplay στα video!


  1. εξίσου ενοχλητικές είναι και οι ιστοσελίδες με μουσική με autoplay

  2. Όταν βλέπω autoplay ( μουσική η βίντεο ) σε διάφορες σελίδες την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια σε 3 sec. Μακάρι να το πιάσουν το μύνημα μερικοί.

  3. Συνήθως όταν έχει autoplay κλείνω τη σελίδα..!

  4. Ανδρεας on said:

    Autoplay και pop-up ειναι τα πιο ενοχλητικα πραγματα που μπορει να εχει μια σελιδα κατα τη γνωμη μου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".