Νέος ιός κυκλοφορεί στο facebook

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Μετά την πρόσφατη επίθεση του ιού σχετικά με το twilight, μία νέα απειλή φαίνεται να κυκλοφορεί στο facebook, με τίτλο «INSANE: young teen commits SUICIDE in front of cam».

Αυτή τη φορά, απ’ότι φαίνεται, αποσκοπεί στην περιέργεια των χρηστών του, να παρακολουθήσουν την υποτιθέμενη κινηματογραφημένη αυτοκτονία μιας νεαρής κοπέλας, κάνοντας click στον σύνδεσμο που έχει στην περιγραφή.

Κάνοντας κλικ πάνω στον σύνδεσμο, επιτρέπετε στον ιό να περάσει από όλες τις επαφές σας, και στη συνέχεια να αυτοκοινοποιηθεί σε αυτές.

Για αυτό το λόγο, καλό είναι να αποφύγετε να αποφύγετε την επισκεψή σας στο σύνδεσμο που έχει, έτσι ώστε να αποφύγετε και την πιθανή έκθεση προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, αλλά και να αποτρέψετε την περαιτέρω διάδοση του ιού.

Η φωτογραφία της υποτιθέμενης κοπέλας είναι η παρακάτω:


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Νέος ιός κυκλοφορεί στο facebook


  1. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Facebook. Είναι γεμάτο ιούς και κενά ασφαλείας και παρόλα αυτά οι περισσότεροι συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούν. Άσε που δίνουμε ελεύθερα τα προσωπικά μας στοιχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".