1η σελίδα στο google.Μια πρώτη προσέγγιση

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον adavalas

Δαβαλάς Θανάσης Υπεύθυνος Παραγωγής της DreamWeaver.Gr


Το παρόν άρθρο έχει να κάνει με 1η σελίδα στο google και πως να το επιτύχετε. Η διαδικασία αυτή αφορά δύο βασικές παραμέτρους, το SEO και το Internet Marketing, δηλαδή τις πληρωμένες διαφημίσεις που έχει η σελίδα σας. Μπορεί να μην είναι εύκολη διαδικασία και συχνά θέλει πολύ χρόνο, όμως με κατάλληλες κινήσεις είναι μια καλή επένδυση.

Αρχικά ,το να φτάσει η σελίδα σας στην 1η σελίδα στο google χρειάζεται να έχει καλό traffic, δηλαδή επισκεψιμότητα από χρήστες. Αυτή μπορεί να προκληθεί με τρεις βασικούς τρόπους. Μέσα από οργανικά αποτελέσματα, δηλαδή από αναζήτηση της σελίδας σας από τους χρήστες.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε έμμεσα, με το να πληκτρολογίσει ο χρήστης την σελίδα σας, είτε να την βρει μέσα από τα αποτελέσματα μηχανής αναζήτησης που έχει χρησιμοποιήσει.

Τα οργανικά αποτελέσματα από την άλλη είναι όταν ο χρήστης έρθει στην σελίδα σας, πατώντας σε κάποια διαφήμιση, συνήθως πάλι σε κάποια μηχανή αναζήτησης.

Στην ουσία αυτά τα δύο αποτελέσματα είναι συνυφασμένα μεταξύ τους, αφού η μηχανή αναζήτησης θα ανεβάσει τα αποτελέσματα, εμφανίζοντας ταυτόχρονα και το ένα και το άλλο.

Τέλος, μια ακόμα δυνατότητα για αύξηση traffic, είναι η χρήση κάποιου προγράμματος που δείχνει ανεβασμένη κινητικότητα ή που προκαλεί μεγαλύτερη κινητικότητα, δηλαδή ένα bot. Με αυτόν τον τρόπο το PR (δηλαδή το Page Rank) της σελίδας ανεβαίνει και αυτόν τον τρόπο αυξάνει και η πιθανότητα να ανέβει η σελίδα σε μηχανές αναζήτησης, όπως το google.

Άλλα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεται για να κάνετε την σελίδα σας 1η σελίδα στο google, είναι το backlinking. Το άρθρο αυτό που αναφέρει την 1η σελίδα στο google και πως να το επιτύχετε δεν θα μπορούσε να μην αναφέρετε και στο σύστημα του back linking, δηλαδή το πόσα εξωτερικά links (σύνδεσμοι) περιέχουν την δική σας σελίδα.

Τεχνικές ανταλλαγής συνδέσμων (link exchange) είναι επίσης αποτελεσματικές, αρκεί να γίνονται στα πλαίσια λευκής στρατηγικής (white SEO techniques).

Γενικά, γνωρίζοντας αυτές τις παραμέτρους, έχετε τις βασικές γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο για την 1η σελίδα στο google και πως να το επιτύχετε. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και συχνά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κοστοβόρα, όμως αξίζει σαν επένδυση.

Για αυτόν τον λόγο, είναι προτεινόμενο να αναθέσετε την διαδικασία της κατάκτησης της πρώτης θέσης σας στο google σε κάποια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας εγγυηθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εκείνοι θα μπορέσουν να αναλάβουν και το φιλικό προς SEO στήσιμο της σελίδας σας, για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα στο σύνολο της διαδικασίας.

Η χειραγώγηση των μηχανών αναζήτησης (γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται) μια διαδικασία γνωστή με τα αρχικά seo – προώθηση ιστοσελίδων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία γιατί περιλαμβάνει σειρά παραγόντων και απρόβλεπτη γιατί πολύ συχνά οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως το google αλλάζουν τα κριτήρια αξιολόγησης τους.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".