3 πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να μισήσετε το Twitter

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Με 58 εκατομμύρια μέλη, το Twitter είναι ένα τρομερά μεγάλο social network, το οποίο δεν μπορεί να μας αφήσει ανεπηρέαστους και να μην ασχοληθούμε με αυτό. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρία πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνετε και τα οποία θα σας οδηγήσουν να εγκαταλείψετε το twitter.

Ακολουθείστε όποιον σας ακολουθεί (;)

Σε αντίθεση με άλλα networks όπως το Facebook και το google plus που κάνουμε φίλους όποιους μας κάνουν request, δεν ισχύει το ίδιο και στο twitter. Ίσως να σκέφτεστε πως είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε όποιον σας ακολουθεί και να μπαίνετε συνέχεια στον πειρασμό για να κάνετε κάτι τέτοιο, παρόλα αυτά το twitter είναι ασύμμετρο από τη φύση του. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείτε όποιον σας ακολουθεί. Αυτοί που εγγράφονται στο twitter σας το κάνουν γιατί ενδιαφέρονται για αυτά που γράφετε εσείς. Δεν σημαίνει λοιπόν ότι θα έπρεπε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

Διαβάστε τα Tweets πριν κάνετε follow

Όπως και στο Facebook, έτσι και στο twitter καλό θα ήταν να διαβάσετε τι περιεχόμενο έχει γενικά το twitter που ακολουθείτε και όχι απλά το συγκεκριμένο tweet.

Προσέξτε το spam

Συμβαίνει σε όλους μας και το Twitter είναι ένας χώρος που μαζεύονται spammers όπως και σε όλα τα social networks άλλωστε. Το πιο συνηθισμένο που γίνεται στο twitter είναι να σας στέλνουν ένα link με προϊόντα αδυνατίσματος, viagra κλπ.

Αποφεύγοντας τα παραπάνω, θα έχετε μια ευχάριστη διαμονή στο twitter και θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντες πληροφορίες.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “3 πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να μισήσετε το Twitter


  1. Leandros on said:

    Για αυτο και δεν εχει την επιτυχια του facebook αλλωστε

  2. Ηλίας Τσόπελας on said:

    Και όμως σε μία πρόσφατη έρευνα, έδειξε πως το fb χάνει σε νεαρές ηλικίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".