Επιβεβαιώθηκε η χρήση 512 MB μνήμης RAM στο iPhone 4

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον genetzhs

Ο genetzhs είναι απόφοιτος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Δίκτυα Υπολογιστών και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάζεται ως ερευνητής στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ( ΙΤΕ ) και στον ελευθερο του χρόνο ασχολείται με κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων.


Από τότε που εμφανίστηκε το iPhone, η Apple ποτέ δεν δημοσίευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, όπως την ταχύτητα του επεξεργαστή ή το μέγεθος της μνήμης RAM. Γενικά η Apple αποφεύγει να μπερδεύει τους χρήστες με πολύπλοκα χαρακτηριστικά και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευχρηστεία των συσκευών της.

Υπάρχουν όμως πολλοί που θα ήθελαν να μάθουν τι κρύβεται στις συσκευές τους. Το πρώτο iPhone αλλά και το iPhone 3G είχαν 128 ΜΒ μνήμης RAM, ενώ το iPhone 3GS αλλά και το iPad 256 ΜΒ. Βάση αυτών των τεχνικών χαρακτηριστικών, εξηγείται γιατί η Apple δεν διαθέτει multitasking στο πρώτο iPhone αλλά και στο 3G, απλά η μνήμη RAM δεν είναι αρκετή.

Το νέο iPhone 4 θα έχει αναβαθμισμένη μνήμη, η οποία φτάνει τα 512 MB, διπλάσια από το iPhone 3Gs και το iPad. Η επιπλέον μνήμη θα βοηθήσει σημαντικά τις επιδόσεις στο multitasking του iPhone4. Επίσης, έτσι εξηγείται ότι η εφαρμογή iMovie θα είναι διαθέσιμη μόνο στο iPhone 4 και όχι στο 3Gs ή στο iPad.

Πηγή: MacRumors


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

4 Σχόλια στο Άρθρο “Επιβεβαιώθηκε η χρήση 512 MB μνήμης RAM στο iPhone 4


 1. kostasm on said:

  Μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να μαζεύω χρήματα πάλι…
  Ξέρεις το κόστος και το πότε θα είναι διαθέσιμο?

 2. android και πάλι android

 3. hidedora on said:

  Πάντως παιδιά εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για ένα κινητό, το οποίο μετά από μερικό καιρό θα το πετάξεις για να πάρεις το επόμενο μοντέλο. Καλύτερα τα κινέζικα…

 4. Pingback: Tweets that mention Επιβεβαιώθηκε η χρήση 512 MB μνήμης RAM στο iPhone 4 | ifeed -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".