Αγορές μέσω ίντερνετ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον vasilis

Γεια σας, ονομάζομαι Βασίλης. Ως λάτρης της τεχνολογίας, έχω δημιουργήσει το δικό μου τεχνολογικό Blog ενημερώνοντας σας με νέα, ειδήσεις, SmartPhones, internet, software, tutorials και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Μέσα στα ενδιαφέροντα μου ανήκει το Seo και φυσικά το Worpdress.


Το ίντερνετ και συγκεκριμένα η υπηρεσία του παγκόσμιου, έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα μερικά πράγματα να έχουν αλλάξει δραματικά. Έχουν δημιουργεί ιστοσελίδες, που μέσα από αυτές, διάφορες επιχειρήσεις προσφέρουν προϊόντα για όλες τις ανάγκες όπως θα έκανα μια φυσική επιχείρηση Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα eshop, που τελευταία άρχισαν να γίνονται καθημερινή συνήθεια του κόσμου. Όμως, αυτό δεν έγινε τυχαία, ο κόσμος έχει λόγους που το κάνει αυτό όπως και εγώ.

Ένας σημαντικός λόγος που χρησιμοποιούμαι τέτοιου ίδιους υπηρεσίες, είναι οι χαμηλές τιμές. Κακά τα ψέματα, δεν θα μπορούσα να βρούμε τόσο καλές προσφορές αν δεν υπήρχε το ίντερνετ. Εκτός αυτού, έχουμε το πλεονέκτημα να συγκρίνουμε τιμές από όλη την Ελλάδα η από όλο τον κόσμο. Δηλαδή, να έχουμε μια πλήρη εικόνα για αυτό που θέλουμε να αγοράσουμε. Κάτι που θα θέλαμε να αγοράσουμε από ένα φυσικό κατάστημα της γειτονιάς μας, θα μπορούσαμε να το βρούμε από διάφορες χώρες του κόσμου ποιο οικονομικά. Αυτή η κίνηση δεν είναι καλή για τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών, αλλά όπως εξελίσσονται τα πράγματα σήμερα, πιθανόν αργά η γρήγορα να γίνονται όλα μέσω του ίντερνετ.

Επομένως, ακόμα και οι καταστηματάρχες πρέπει να δίνουν την παρουσία τους σε αυτόν το τομέα. Δεν είναι μόνο προς όφελος το αγοραστών, ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να αποφύγει πολλά έξοδα, όπως ενοίκιο, ρεύμα η ακόμα και τα έξοδα των γραφείων, δίνοντας την δυνατότητα μερικούς από τους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι τους. Στην Ελλάδα, προς το παρόν τα πράγματα είναι πιο “σφιχτά”, αλλά συνεχώς έχουμε μια άνοδο.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".