Ασφάλεια και ταχύτητα από την Kaspersky Lab

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Η Kaspersky Lab, προχώρησε πρόσφατα στην κυκλοφορία μιας νέας έκδοση του Kaspersky Internet Security, σε συνεργασία με την Scuderia Ferrari.
Πρόκειται για μια λύση, ιδανική για όσους αγαπούν την Ferrari, αλλά και όσους αναζητούν μια διαφορετική σουίτα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα το Kaspersky Internet Security Ferrari Edition εξασφαλίζει ένα περιβάλλον, το οποίο συνδυάζει την ταχύτητα αλλά και την προστασία, αποφεύγοντας τις ψηφιακές απειλές και τις ανεπιθύμητες πληροφορίες.

Η συγκεκριμένη λύση διακρίνεται για το ιδιαίτερο interface της, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα των δύο εταιρειών, το κόκκινο και το πράσινο.

Τέλος, οι θαυμαστές των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και της Ferrari, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το γεγονός, ότι διατίθεται πακέτο με το simulator Ferrari Virtual Academy.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".