Δελτίο Τύπου: douleutaras.gr

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Douleutaras_Logo_01

Ο douleutaras.gr είναι μια ελληνική online πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με διάφορες δεξιότητες και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας, με οποιονδήποτε ψάχνει τον κατάλληλο επαγγελματία για προσωπικό ή εταιρικό πρότζεκτ δεδομένης χρονικής διάρκειας. Αν ψάχνεις για ευέλικτη εργασία που να σου προσφέρει είτε ένα βασικό είτε ένα πρόσθετο εισόδημα, ή αναζητάς να προσλάβεις τον κατάλληλο επαγγελματία, το νέο αυτό site δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν εργασίες εξ αποστάσεως, όπως για παράδειγμα web/graphic design, προγραμματισμός, μεταφράσεις ή δημόσιες σχέσεις, καθώς επίσης και εργασίες που απαιτούν φυσική παρουσία, παραδείγματος χάρη ιδιαίτερα μαθήματα, τεχνικές εργασίες, personal trainers ή κηπουρική.

Η διαδικασία είναι απλή: ο υποψήφιος «δουλευταράς» μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα ένα προφίλ, να συμπληρώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, και να στείλει προσφορές σε «εργοδότες» που αναζητούν αντίστοιχες υπηρεσίες. Αντίστοιχα, ο «εργοδότης» συμπληρώνει το προφίλ του, αναρτά περιγραφή του πρότζεκτ και επικοινωνεί με «δουλευταράδες» με τα κατάλληλα προσόντα.

Ο douleutaras.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, του design, του marketing και του business development, με σκοπό να εκδημοκρατίσει το χώρο της προσφοράς και της πρόσληψης υπηρεσιών στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε πολίτη να αξιοποιήσει τις ικανότητές του, αλλά και να εντοπίσει άλλους χρήσιμους επαγγελματίες, με ευκολία και διαφάνεια. Ο douleutaras.gr φιλοδοξεί να διευκολύνει την ανάληψη εργασίας χωρίς μεσάζοντες, αξιοποιώντας την πληθώρα ταλέντου αλλά και ζήτησης για ανεξάρτητους επαγγελματίες στη χώρα μας.

  • Δημιούργησε προφίλ στο:

www.douleutaras.gr

  • Επικοινώνησε μαζί μας:

e-mail: [email protected] / τηλέφωνο: 211 1980879

  • Ακολούθησε τα νέα μας:

facebook (www.facebook.com/Douleutaras) / twitter (www.twitter.com/Douleutarasgr)


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".