Δελτίο Τύπου – WordPress Greek Community – 2nd meetup

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Για την παρακολούθηση του event είναι απαραίτητη η (δωρεάν) εγγραφή  στο https://www.eventora.com/en/Events/wordpress-greek-community-second-meetup.

Τετάρτη 15/01/2014, 18:00
Found.ation (πρώην 123P)
Ευρυσθέως 2 (Πειραιώς 123)

Παρουσιάσεις:

1. Ermis.co – Ένα νέο τεχνολογικό προϊόν που έχει σκοπό να απλουστεύσει τη ζωή των χρηστών του WordPress, Παρασκευάς Σμυρλάκης, Επαμεινώνδας Γάσπαρης, Singularity Lab

2. WordPress SEO Theming – Πως η html5 επηρεάζει στο seo ενός wordpress site, Αλέξανδρος Ίτσιος, SEO Strategist, I&K EnterLogic LTD

3. “Building & Selling Premium WordPress themes in 2014″, Γεράσιμος Τσιαμαλός, CSS Igniter

Φυσικά, θα ακολουθήσει συζήτηση και το απαραίτητο networking.

* Το event θα μεταδοθεί μέσω live streaming σε αυτό το url:http://www.wpgc.gr

* Κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχει live blogging μέσα από τη σελίδα του event, από όπου θα μπορούν να παρεμβαίνουν όσοι παρακολουθούν εξ αποστάσεως.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".