Δωρεάν Διαφήμιση Στο Internet – www.Tads.gr

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που θέλουμε να έχουμε μία αποτελεσματική διαφήμιση για το blog μας ή για την επιχείρηση μας. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει είτε να καταφύγουμε σε κάποια επαγγελματική εταιρία SEO – PPC, είτε να αφιερώσουμε ένα μεγάλο χρόνο εμείς οι ίδιοι, ώστε να αυξήσουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδες μας.

Ως απάντηση λοιπόν στο κόστος ή στις αμέτρητες ώρες που πρέπει να ξοδέψουμε για την προώθηση των προσωπικών ή επαγγελματικών μας blogs, έρχεται η Tads.gr, ένα δίκτυο με το οποίο μπορούμε να έχουμε δωρεάν διαφήμιση προς άλλες ιστοσελίδες. Συγκεκριμένα, θα παραθέσω παρακάτω έναν αναλυτικό οδηγό γύρω από το Tads, καθώς επίσης και πως μπορούμε να αυξήσουμε τους επισκέπτες μας.

Το Tads.gr είναι ένα ελληνικό δίκτυο ανταλλαγής διαφημίσεων κειμένου, το οποίο έχει ως στόχο την αμοιβαία αύξηση των επισκεπτών του δικτύου. Το εντυπωσιακό με αυτή την υπηρεσία, είναι ότι είναι δωρεάν η εγγραφή, αλλά και η συμμετοχή. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός, αφού τα websites – μέλη του δικτύου για κάθε 100 διαφημίσεις κειμένου που προβάλλουν στις σελίδες τους, κερδίζουν 70 προβολές στις υπόλοιπες ιστοσελίδες –  μέλη του tads.

Αν και προς το παρόν η υπηρεσία Tads δεν επιτρέπει την αλλαγή μεγέθους ή γραμματοσειράς, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των γραμμάτων , του περιγράμματος και του φόντου των διαφημίσεων.

Αυτή την στιγμή, η υπηρεσία παρέχει διαφημίσεις στα παρακάτω μεγέθη: 468×60 px,  728×90 px,  300×250 px, 120×600 px , 160×600 px

Περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα ανταλλαγής επισκεπτών, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Tads.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Δωρεάν Διαφήμιση Στο Internet – www.Tads.gr


  1. infostires on said:

    Πολύ ενδιαφέρον, Έχετε κάποιο site/blog σαν πρότυπο που ήδη το χρησιμοποιεί να το δούμε; Επίσης νομίζω κάτι αντίστοιχο κάνει και το traffic Branch.gr που βρήκα πρόσφατα, αν δεν κάνω λάθος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".