Δωρεάν Διαγωνισμός για Hosting και Domain Names

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Το Ifeed προσφέρει σε συνεργασία με τη supremo hosting δύο δωρεάν πακέτα basic, μαζί με δύο δωρεάν domain names (.gr). Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται μόνο η εγγραφή σας στο newsletter του ifeed. Τα άτομα που έχουν ήδη εγγραφεί, αυτομάτως συμμετέχουν και αυτά στο διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ισχύει από 1 Ιουλίου 2013, μέχρι 30 ιουλίου 2013. Στις 31 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι νικητές μέσα από το blog του ifeed στο συγκεκριμένο άρθρο.

Στο διαγωνισμό απαγορεύεται η συμμετοχή του προσωπικού της I & K EnterLogic LTD, καθώς επίσης και των διαχειριστών του ifeed.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟsupremohosting

Χορηγοί επικοινωνίας

www.jaba.gr
jaba-logo-wp
kerdise-to.gr
kerdiseto
www.nethall.gr
ediagonismoi.gr
ediagonismoi-gr-diagwnismoi-me-dwra
diagonismos.gr


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Δωρεάν Διαγωνισμός για Hosting και Domain Names


  1. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε επιτυχώς και στάλθηκε email στους επιτυχόντες. Οι νικητές είναι maraki86 & giorgossap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".