Δωρεάν κλήσεις μέσω Skype, για ένα μήνα!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Η προσφορά αυτή, ισχύει μόνο για σήμερα,μόνο για κλήσεις σε σταθερές γραμμές (όχι κινητά τηλέφωνα), για 30 μέρες, και μόνο για χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία για πάνω από 29 μέρες!

Για την προσφορά, ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης, για αυτό και θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για λόγους πιστοποίησης.

Σήμερα, δεν θα υπάρξει κάποια χρέωση αλλά μόλις λήξει ο ένας μήνας της προσφοράς, θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, για να μην χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα. Εκτός βέβαια και εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιήτε την υπηρεσία.

Για να αξιοποιήσετε την παραπάνω προσφορά, ρίξτε μια ματιά εδώ.

 


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".