Είναι το responsive design απαραίτητο;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σε γενικές γραμμές το responsive design έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο διάσημο. Το κύριο ερώτημα είναι αν πραγματικά χρειάζεται ή ποιες ιστοσελίδες το χρειάζονται περισσότερο. Στην ουσία, όταν μιλάμε για responsive design θέλουμε να έχουμε συμβατότητα με κινητές συσκευές όπως τα κινητά μας τηλέφωνα. Ερχόμαστε λοιπόν στο εύλογο ερώτημα για το ποιες ιστοσελίδες χρειάζονται responsive design.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις responsive design. Για παράδειγμα, είναι μικρές οι πιθανότητες να αγοράσει κάποιος ένα πακέτο web hosting ψάχνοντας από το κινητό του ή να ψάξει για εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων. Παρακάτω παραθέτω μια λίστα λοιπόν με κατηγορίες που θα τις βόλευε και καλό θα ήταν να έχουν responsive design (ελεύθερα μπορείτε να παραθέσετε τις δικές σας απόψεις από κάτω στα σχόλια).

  • Πιτσαρίες
  • Fast Foods
  • Εμπορικοί και Τουριστικοί Οδηγοί

Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".