Εισαγωγή στην Έννοια των MicroWorkers – Παρουσίαση του Fiverr.com

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.Η έννοια microworkers σίγουρα είναι άγνωστη για τους περισσότερους στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό έχει αρχίσει να γίνεται μόδα τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα με την δημιουργία του fiverr.com

Ουσιαστικά μέσα από τα συγκεκριμένα sites, μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα, μέσα από το fiverr μπορείτε να μισθώσετε κάποιον να σας φτιάξει ένα logo ή μία mascot και γενικά οποιοδήποτε υπηρεσία μπορείτε να φανταστείτε, μόνο με 5$.

Μπείτε λοιπόν με χαμηλές προσδοκίες στο fiverr και βγείτε κατάπληκτοι από τα αποτελέσματα!


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".