Ελληνικά Bookmarking Sites – Κατακτήστε το Google

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε πως να αυξήσουμε τις κατατάξεις του blog (είτε εταιρικού, είτε προσωπικού) στο Google. Αν και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά bookmarking sites, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα οργανικά μας αποτελέσματα, ελάχιστοι είναι οι bloggers που το γνωρίζουν. Με την παρακάτω τακτική, καταφέρνω σχεδόν πάντα να αυξάνω τις οργανικές μου θέσεις στο Google και στις περισσότερες περιπτώσεις να εμφανιστώ στην πρώτη σελίδα του Google.

Ίσως όμως να αναρωτιέστε τι είναι τα bookmarking sites… Τα bookmarking sites είναι ιστοσελίδες, στις οποίες μπορούμε να βάλουμε μία σύντομη περιγραφή με το κάθε άρθρο μας. Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε και υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα, αλλά και επισκέπτες, αφού τα συγκεκριμένα sites έχουν χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι μπαίνουν να διαβάσουν νέα, από τρίτες ιστοσελίδες.

Σας παρουσιάζω λοιπόν, την πληρέστερη λίστα με ελληνικά bookmarking sites που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όταν δημιουργώ ένα άρθρο, φροντίζω πάντα να το κάνω bookmark σε όλα τα bookmarking sites που έχω παραθέσει πιο κάτω.

pineza.gr
ifeed.gr – Εγγραφείτε εδώ
mygreek.info
web-news.gr
techinsider.gr
foracamp.gr
blogz.gr
digme.gr
checkit.gr
mygreek.info
dig.gr
socialand.info


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

3 Σχόλια στο Άρθρο “Ελληνικά Bookmarking Sites – Κατακτήστε το Google


  1. Pingback: Τρόποι να Αυξήσετε τους Επισκέπτες σας | ifeed

  2. Pingback: Τρόποι να Αυξήσετε τους Επισκέπτες σας

  3. aeroporika on said:

    Καλησπέρα παιδιά μπορείτε να δοκιμάσετε και το http://myblog.gr Ελληνικό social bookmarking με dofollow links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".