Έρχεται το πρώτο ελληνικό smartphone!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Η δημιουργία του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου είναι γεγονός και η MLS Πληροφορική, γνωστή κυρίως για τα πρωτοποριακά, πολύ επιτυχημένα προϊόντα πλοήγησης MLS Destinator, ανακοινώσε τη δημιουργία του!

Το εν λόγω κινητό ενσωματώνει πρωτοποριακές καινοτομίες που θα φέρουν επανάσταση στην επικοινωνία, και το όνομα του θα είναι MLS iQTalk, καθώς θα συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ), τις οποίες η MLS αναπτύσσει εδώ και χρόνια.

Το MLS iQTalk είναι ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και οθόνη 4,3 ιντσών, που καταλαβαίνει και μιλάει την ελληνική γλώσσα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η τιμή του θα είναι αρκετά προσιτή και θα διαμορφωθεί στα 249 ευρώ, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες, αναμένονται στην επίσημη παρουσίαση του MLS iQTalk στην ελληνική αγορά, τις επόμενες μέρες.

Περιμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία την επίσιμη παρουσίαση και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε τέτοιες εποχές, ελληνικές εταιρείες δεν τα παρατούν και συνεχίζουν να καινοτομούν σε ποικίλους τομείς που δραστηριοποιούνται.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

9 Σχόλια στο Άρθρο “Έρχεται το πρώτο ελληνικό smartphone!


 1. Καλό φαίνεται, περιμένουμε να δούμε βέβαια και τα reviews από χρήστες. Ως Έλληνες δεν φημιζόμαστε ιδιαίτερα για τέτοιες κινήσεις 😛

 2. Καλά όταν λέμε ελληνικό κινητό , εννοούμε απλά ότι είναι “πατροναρισμένο” !! Προφανώς το Hard μέρος το πήραν έτοιμο.

 3. Βασικά πιστεύω πως είναι όπως τα κινέζικα που έδινε η wind. Πως λεγόταν η Εταιρία? ουσιαστικά ήταν φασόν κινέζικα κινητά, τα οποία μετονομάζονταν Ελλάδα.

 4. Τα Jaga λες?

 5. ναι είχα ξεχάσει πως λεγόταν. Έπαιρναν κινητά προηγούμενης γενιάς από κίνα, τα οποία ειχαν δοκιμαστεί και τα πουλούσαν σε υψηλότερες τιμές. Είχα αγοράσει από κίνα θυμάμαι 4 μοντέλα κινητών. Όλα μάπα, απλά είχαν dual sim για αυτό και τα αγόρασα. Τελικά δεν μου έκανε κανένα, παρά μόνο ένα, αλλά μετά από πολλές πτώσεις διαλύθηκε 😛 Έμοιαζε με nokia στην εμφάνιση θυμάμαι.

 6. Τώρα είναι σαφώς βελτιωμένα πάντως τα Jaga,με δικό του μενού και οχι “aka” Nokia.Α επίσης βγάλαν και την κεραία τηλεόρασης 😛 😛

 7. Ε λογικό μου ακούγεται. Αφού πλέον μπήκαμε στην εποχή της Digea 😛 Πάντως θα προτιμούσα να ενσωματώσουν android όπως έκανε η παραπάνω.

 8. skapator on said:

  προτιμώ tablet με skype

 9. Είναι και τα phablets που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, αλλά δεν το κόβω να μένουν για πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

 • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
 • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
 • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".