Φτιάχνοντας Μια Ιστοσελίδα για Πολλαπλές Συσκευές

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Μιας και ο κόσμος έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί ακόμη περισσότερο τα κινητά, είναι καιρός να αρχίσουμε σιγά σιγά να κατευθυνόμαστε προς το εύλογο ερώτημα για το πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλο αυτό το διαφορετικό κοινό. Η απάντηση είναι απλή και πιθανότατα να έχετε ακούσει για το responsive design. Σίγουρα όμως δημιουργούνται κάποιες απορίες στον μέσο ιδιοκτήτη επιχείρησης όπως: θα έπρεπε να με απασχολεί το responsive design; είναι ακριβότερο σε σχέση με τις κλασσικές ιστοσελίδες; θα πάρει περισσότερο χρόνο να γίνει;

Ας αναλύσουμε λοιπόν αυτές τις απορίες μία μία. Πιστεύω ότι το responsive design θα έπρεπε να απασχολεί τους περισσότερους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων (όπως φαρμακεία, πιτσαρίες, fast foods κλπ), μιας και ολοένα και περισσότεροι ψάχνουν από άλλες συσκευές όπως τα κινητά τους. Έτσι αν έχουμε responsive design μπορούμε να διευκολύνουμε κατά πολύ τους χρήστες μας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας.

Όπως είναι φυσικό, το responsive design είναι λίγο ακριβότερο σε σχέση με το συμβατικό, μιας και απαιτείται λίγο περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν και συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν, οπότε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι πολύ πιο απλός και ίσως πιο “τετραγωνισμένος” σε σχέση με τις άλλες ιστοσελίδες που έχουμε συνηθίσει.

Αξίζει τελικά; Οι απόψεις δικές σας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".