Γιατί ο χρόνος έχει περισσότερη αξία από το χρήμα;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πολλοί από εμάς δεν καταλαβαίνουμε δυστυχώς την πραγματική αξία του χρόνου και πιστεύουμε ότι το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από το χρόνο. Αν καλοσκεφτούμε όμως, αυτό που ανταλλάσσουμε είναι ο χρόνος μας για να αποκτήσουμε χρήματα.

Στο παραπάνω δεν υπάρχει τίποτα το κακό, παρόλα αυτά υπάρχει η πεποίθηση ότι αν έχουμε πολλά λεφτά, θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Αυτό σπάνια συμβαίνει όμως. Στην ουσία αυτό που γίνεται είναι να γινόμαστε περισσότερο σκλάβοι σε αυτό που έχουμε ή προσπαθούμε να αποκτήσουμε.

time-is-money

Σίγουρα τα χρήματα μπορούν να μας αγοράσουν ανέσεις, δεν μπορούν όμως από μόνα τους να μας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Μπορεί να αγοράσουμε ένα καλύτερο κινητό, ένα πιο ακριβό αμάξι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο δρόμος προς την ευτυχία.

Εκεί που θα ήθελα να καταλήξω είναι ότι θα έπρεπε να έχουμε μια διαφορετική σκοπιά για τα χρήματα. Ουσιαστικά δε θα έπρεπε να επικεντρωθούμε στα χρήματα αυτό καθ’ αυτό, αλλά στο τι μπορούμε να επιτύχουμε με αυτά. Μόλις ανακαλύψετε ότι τα χρήματα είναι ένα μέσο και όχι ο σκοπός ο ίδιος, τότε θα ανοίξουν μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Ουσιαστικά τα χρήματα είναι ένα εμπόδιο στη ζωή, που πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Ένας δρόμος που πρέπει να τον διασχίσουμε για να φτάσουμε στο στόχο μας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".