Γιατί το καλό seo κοστίζει ακριβά;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να είναι απλή, αλλά αρκετές εταιρείες ή ιδιώτες απορούν γιατί το SEO κοστίζει τόσο. Παρόλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται δειλά βήματα και προσπάθειες από την αγορά να καταλάβει τη σημαντικότητα του και έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς, δηλαδή τους επαγγελματίες seoists. Ας δούμε λοιπόν γιατί οι καλοί επαγγελματίες seo κοστολογούν τις υπηρεσίες τους ακριβότερα.

Seo

Το SEO αλλάζει συνέχεια, οπότε χρειάζεστε κάποιον γρήγορο και δημιουργικό.

Το SEO γενικά δεν είναι μία δουλειά μηχανική που τη μαθαίνεις μία φορά και από εκεί και πέρα λειτουργεί με αυτή τη συγκεκριμένη μεθοδολογία. Αν το SEO ήταν απλό τότε απλά θα μπορούσε κάποιος να πάρει έναν υπάλληλο στην εταιρεία του και να το κάνει έτσι απλά. Από την άλλη αν βρείτε ένα τέτοιο άτομο, σίγουρα δεν θα θέλει να πληρωθεί απλά το μισθό ενός απλού υπαλλήλου, μιας και στο ελεύθερο επάγγελμα θα μπορούσε εύκολα να μετατρέψει τις γνώσεις του σε χρήμα, είτε αυτό λέγεται freelancing, είτε affiliate marketing.

Είναι σχετικά νέο ως επάγγελμα

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχουν σχολές που βγάζουν έτοιμους seoists. Και να υπήρχαν βασικά το seo αλλάζει τόσο γρήγορα που δεν υπάρχει καν νόημα.

Το SEO είναι πολύπλευρο

Για να σας δώσω να καταλάβετε με δυο γραμμές τι εννοώ, το seo δεν είναι απλό για να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Μία εταιρεία SEO για παράδειγμα έχει τους αρθρογράφους της, τους social media managers, αυτούς που φτιάχνουν δίκτυα με article, directory, bookmarking sites κλπ. Η ίδια η εταιρεία seo επομένως χρειάζεται πολλαπλά επίπεδα επαγγελματιών για να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους

Τα λάθη στο SEO πληρώνονται σε χρήμα. Αν η εταιρεία seo δεν σας φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα τότε χάνετε χρήματα μιας και δεν έχετε επισκεψιμότητα.

Αξίζει επομένως το SEO;

Προφανώς και αξίζει. Το SEO είναι μία από τις κυριότερες δυνάμεις για να φέρετε ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα σας. Το Google άλλωστε θα σας φέρνει πάντα τουλάχιστον το 50% των επισκεπτών, οπότε πρέπει να είναι ο κύριος παράγοντας που θα έπρεπε να σας απασχολεί αν θέλετε να έχετε πελάτες.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Γιατί το καλό seo κοστίζει ακριβά;


  1. Έγραψα κάτι παρόμοιο για το τι μισούν αυτοί που ασχολούνται με το seo, νομίζω τα κείμενα πρέπει να συνδεθούν: http://www.dimitriou.gr/el/what_seo_consultants_hates.php

  2. Ούτε κανονισμένο να το είχαμε 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".