Ανακαλύψτε την προέλευση μιας φωτογραφίας σας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Η Google εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, η οποία αναλαμβάνει να εντοπίσει την προέλευση των αρχείων εικόνας (jpg, png κλπ).

Έτσι, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να εντοπίσει το site στο οποίο ανέβηκε η φωτογραφία που τον ενδιαφέρει.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, στην περίπτωση όπου έχετε μια φωτογραφία στο σκληρό δίσκο σας αλλά δε θυμάστε από πού την έχετε κατεβάσει.

Πρόκειται για μια υπηρεσία, , η οποία κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με το TinEye, το οποίο είχε παρουσιάσει παλιότερα ο Θοδωρής, εδώ.

Το νέο χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί στην κεντρική υπηρεσία Google Images μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε και να δούμε πιθανές αλλαγές σε σχέση με το TinEye.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".