Κέρδος από το Affiliate Marketing

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Αν και στην Ελλάδα το Affiliate Marketing είναι ανύπαρκτο, θα προσπαθήσω να δημιουργήσω ένα σύντομο οδηγό για όσους επίδοξους επιθυμούν να δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο απόκτησης κερδών.

1. Βρείτε προϊόντα που αναζητούν οι Έλληνες καταναλωτές. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω του Keyword Tool της Google. Μέσα από αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δείτε ποιες λέξεις κλειδιά αναζητούν οι Έλληνες χρήστες.

2. Αφού βρείτε τι ψάχνουν οι Έλληνες χρήστες, μπορείτε να βρείτε κάποια ελληνική εταιρία affiliate και να εγγραφείτε στο πρόγραμμα της. Οι εταιρίες αυτές θα σας προμηθεύσουν με τα απαραίτητα Banners. Κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ στο banner και θα αγοράζει ένα προϊόν, θα κερδίζετε ένα ποσοστό.

3. Δημιουργείστε ιστοσελίδες με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε και τοποθετήστε τα banners μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Μέσω των παραπάνω affiliate μεθόδων θα καταφέρετε να βγάλετε ένα ποσό, ίσως μεγαλύτερο από αυτό που θα κερδίζατε από το adsence. Στην ουσία δύσκολα θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα πλήρη μισθό με την παραπάνω μέθοδο. Το μόνο που έχω δει να αποδίδει κάποια έσοδα στην Ελλάδα, είναι το affiliate marketing για εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο, μπορείτε να δείτε το παρακάτω άρθρο: Χρήματα Μέσω Ίντερνετ.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Κέρδος από το Affiliate Marketing


  1. To teleutaio kairo arxise kati na ginete….ante na doume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".