Κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Πρόσφατη έρευνα από τη lanoba δείχνει πως οι περισσότεροι χρήστες έχουν περίπου 5 κωδικούς πρόσβασης για τις διάφορες ιστοσελίδες που κάνουν χρήση. Η έρευνα δείχνει επίσης πως το 62% εγκαταλείπουν μία ιστοσελίδα όταν δεν θυμούνται τον κωδικό τους και δεν κάνουν ανάκτηση.

Για αυτό το λόγο, οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα social media, παρέχοντας social login. Οι περισσότεροι στο δυτικό κόσμο χρησιμοποιούμε κάποιου είδους social network (etc facebook, twitter, google + κλπ), οπότε ίσως θα ήταν καλό να έχετε τις παραπάνω επιλογές διαθέσιμες μέσα στο site σας.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".