Μεγαλύτερες ιστοσελίδες προσφορών (deal sites) στην Ελλάδα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Groupon

Το Groupon αποτελεί το νούμερο 1 site προσφορών στον κόσμο. Ήταν το πρώτο σχετικό site που ήρθε στην Ελλάδα, αποτελώντας πλέον και στη χώρα μας το πρώτο site προσφορών που επιλέγουν οι καταναλωτές για τις αγορές τους. Με τη δυνατότητα αναζήτησης προσφορών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Κατερίνη, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κύπρος: Λεμεσός, Λευκωσία), το Groupon προσφέρει μεγάλη πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες (ταξίδια-ξενοδοχεία). Με πλήρη ενημέρωση επί της προσφοράς, το site παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μέλη του, όπως αναφορά του ποσού επί τις % που προσφέρεται μέσα από το deal, ακριβές ποσό εξοικονόμησης χρημάτων, χρόνο ισχύς της προσφοράς (με countdown), πόσοι χρήστες έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο κουπόνι προσφοράς καθώς και πληροφορίες για την επιχείρηση/εταιρεία, τρόπο πρόσβασης, κλπ. Επιπλέον το Groupon, δίνει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικού κουπονιού ως δώρο σε τρίτους καθώς και εξοικονόμηση χρημάτων για μελλοντικές αγορές, μέσω των αγορών που μπορεί να κάνουν φίλοι που τους συστήσατε το deal site.

Cheapis

To Cheapis, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα, να γίνει γνωστό στο χώρο των deals-προσφορών, κερδίζοντας το καταναλωτικό κοινό με τις καλές προσφορές που προβάλει αλλά και με τον ωραίο και εύχρηστο σχεδιασμό του. Οι προσφορές είναι κατηγοριοποιημένες σε λίστα για ευκολότερη πρόσβαση-όλες οι κατηγορίες, νέες προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες, φαγητό, διασκέδαση και χόμπι, ομορφιά, υγεία, ταξίδι. Στα deals παρέχεται η ακριβής εξοικονόμηση χρημάτων, πληροφορίες για τη συγκεκριμένη προσφορά και την εταιρεία, όροι προσφοράς και τρόποι πληρωμής.

Deal My Day

Το Deal My Day, ανήκει στην εταιρεία “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.”, τη μητρική εταιρία ενός ομίλου επιχειρήσεων ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με δραστηριότητες στους ακόλουθους κλάδους: εκδόσεις, εκτυπώσεις, ηλεκτρονικά ΜΜΕ, υπηρεσίες τηλεηχοπληροφόρησης, ένθεση, βιβλιοθεσία, τηλεοπτικές παραγωγές κ.α. Το Deal My Day, προσφέρει δυνατότητα αναζήτησης προσφορών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλαδικά. Παρέχει ειδικό σχεδιασμό, φιλικό για smartphones και μέχρι το τέλος Μάιου “τρέχει” διαγωνισμός με τον οποίο όλοι όσοι κάνουν αγορές μέσω του site, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Επισκεφτείτε το site για περισσότερες πληροφορίες.

Deal Safari

Σαφάρι αναζήτησης προσφορών για τους χρήστες που θα επιλέξουν το Deal Safari. Μέσα από τις κατηγορίες ταξίδια, προϊόντα, ομορφιά & περιποίηση, φαγητό και διασκέδαση, δραστηριότητες & hobby, υπηρεσίες και υγεία, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τις προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Το Deal Safari, προσφέρει επίσης μια επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων με κάθε σύσταση του site σε νέους χρήστες.

King Deals

Προσφορά ημέρας, ενεργές προσφορές ανά κατηγορία, προηγούμενες προσφορές, είναι ότι χρειάζεται να ξέρετε για να επιλέξετε το δικό σας deal από το King Deals. Το site προσφέρει και έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής, μέσω κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Beauty Bazaar

Το Beauty Bazaar είναι site που διαθέτει προσφορές κυρίως για τις γυναίκες. Προσφορές ομορφιάς, καλλυντικά και αδυνάτισμα που μπορείτε να αγοράσετε για εσάς ή ως δώρο για τις φίλες σας.

Good Deals

Το Good Deals αφορά προσφορές που ισχύουν για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Προσφορές για εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια αλλά και ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Best Offerz και Deals 365 δύο ακόμα deal sites που μπορείτε να αναζητήσετε on line προσφορές.

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε όλες τις παραπάνω προσφορές συγκεντρωμένες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο prosfores.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".