Η ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση στην Ελλάδα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Κατά την διάρκεια των δοκιμών στο live δίκτυο της, η Cosmote παρουσίασε την ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση, μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, η οποία υλοποιήθηκε από την εταιρία Ericsson.

Η Cosmote αισιοδοξεί, ότι με το dual carrier HSPA Evolution, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της κινητής ευρυζωνικός στην χώρα μας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία dual carrier HSPA Evolution που αγγίζει ταχύτητες των 42,2 Mbps, οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του Internet με ταχύτητες που δεν ήταν δυνατές μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο θα κάνει το “σερφάρισμα” πολύ πιο άνετο.

Επιπλέον, θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία με εξυπνότερο τρόπο, ούτως ώστε να μειωθεί η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα μέσω αποϋλοποίησης και αυξημένης αποδοτικότης, οδηγώντας έτσι σε μία οικονομία χαμηλότερου ενεργειακού αποτυπώματος.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".