Ο CEO της Lenovo έδωσε το προσωπικό bonus του($3 εκατ.) σε 10.000 εργαζόμενους

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κασομούλης

Ονομάζομαι Αρτέμης Κασομούλης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Είμαι υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Job Fair Athens 2015, της μεγαλύτερης φοιτητικής πρωτοβουλίας για τη σύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο! Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, LinkedIn, Twitter και Google Plus.


Οι περισσότεροι CEO των μεγάλων εταιριών αμοίβονται εξαιρετικά καλά και λαμβάνουν τεράστια bonus για την επίτευξη στόχων, αλλά λίγες είναι οι φορές που ακούμε ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια των υφισταμένων τους και γι’ αυτό αξίζει να αναφερθούμε στον Yang Yuanqing της Lenovo.

Ο εν λόγω κύριος κέρδισε $3.000.000 προσωπικό bonus για το καλύτερο οικονομικό έτος στην ιστορία της εταιρίας και αντί να γευτεί τους καρπούς της επιτυχίας αγοράζοντας κάποιο σκάφος, αναγνώρισε ότι αυτή προέρχεται από τη σκληρή δουλειά των κατώτερων υπαλλήλων και αποφάσισε να το μοιράσει σε 10.000 από αυτούς!

Πολλοί κακεντρεχείς μπορεί να θεωρήσουν ότι το έκανε για επικοινωνιακούς λόγους (μιας και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου ήδη) ή για να έχει έναν ακόμα λόγο να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση για πιο σκληρή δουλειά, ωστόσο, τα $300 που αντιστοιχούν στον κάθε εργαζόμενο είναι ένα επιπλέον μηνιάτικο.

[via Techgear & TheVerge]


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Ο CEO της Lenovo έδωσε το προσωπικό bonus του($3 εκατ.) σε 10.000 εργαζόμενους


  1. Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό. Πάντως ως επικοινωνιακό κόλπο, πραγματικά έπιασε και ακόμη και αν το είχε σκεφτεί έτσι, μαγκιά του και πάλι 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".