Παρουσίαση σελίδας nethall.gr

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αρτέμης Κ.

Ονομάζομαι Αρτέμης και είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της κοινότητας του ifeed.gr. Ως λάτρης της τεχνολογίας, προσπαθώ, όσο γίνεται, να παρακολουθώ τις εξελίξεις της. Ορισμένα από τα ενδιαφέροντα μου είναι τα κοινωνικά δίκτυα, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συγγραφή άρθρων & το blogging, ο εθελοντισμός, η μουσική, το ανοιχτό λογισμικό, η επιχειρηματικότητα και το ποδήλατο!


Διανύουμε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, όπου η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει σχεδόν όλους.
Για αυτό το λόγο, μία αρκετά μεγάλη μερίδα πληθυσμού αναζητά εναλλακτικούς-οικονομικούς τρόπους  διασκέδασης, καθώς επίσης και προσφορές ή δώρα μέσα από το διαδίκτυο.

Μία σελίδα λοιπόν, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει αρκετά στο να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι το nethall.gr .

Το nethall.gr, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2009, και πρόκειται για το παλαιότερο site το οποίο καλύπτει όλους τους ελληνικούς διαγωνισμούς από τη στιγμή της έναρξης του, στην μετά win4free.gr εποχή.
Είναι μία χρήσιμη σελίδα, στην οποία παρουσιάζονται καθημερινά δεκάδες διαγωνισμοί με προσφορές και δώρα.
Εκτός απ’τους διαγωνισμούς όμως, θα βρείτε και άλλες υπηρεσίες, όπως δωρεάν αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS, εκπτωτικά κουπόνια, δωρεάν δείγματα από διάφορα προϊόντα κ.α.

Θα σας προτείναμε, λοιπόν, να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες του.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Παρουσίαση σελίδας nethall.gr


  1. Σας ευχαριστούμε για την αναφορά!

  2. Polypress.gr on said:

    Πολυ ωραιο site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".