Παρουσίαση e-book: Οδηγός Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευη e shop, ενώ οι ιστοσελίδες seo projects & supremo hosting προσφέρουν υπηρεσίες SEO και φιλοξενίας ιστοσελίδων αντίστοιχα. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Δεν είναι λίγα τα βιβλία που κυκλοφορούν στο εξωτερικό πάνω στο seo. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια αντίστοιχη καλή δουλειά για τα ελληνικά επίπεδα, μέχρι που διάβασα το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ του Χρήστου Πασσά.

Τι μου άρεσε σε αυτό τον Οδηγό Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων…

Σε αντίθεση με τα περισσότερα βιβλία (του εξωτερικού) πάνω στο seo, το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, καταφέρνει να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, μέσα σε 40 σελίδες.

Αποτελεί έναν εύχρηστο οδηγό για αρχάριους, χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Αναφέρει πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας, παραθέτοντας ελληνικά και ξένα bookmarking sites και directories.. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθότι το Google δίνει ιδιαίτερη σημασία στη κατάταξη της θέσης μας, αν οι σύνδεσμοι προέρχονται από τοπικές ιστοσελίδες, σχετικού περιεχομένου.

Γίνεται ανάλυση και στα social media, καθώς επίσης και πως θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τους επισκέπτες μας από αυτά.

Συνοπτικά, θα έλεγα ότι το SEO BOOK: ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ είναι μία αξιόλογη προσπάθεια, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα αντίστοιχους οδηγούς seo, που συναντάμε σε πολυσέλιδα βιβλία του εξωτερικού. Θα συνιστούσα το παραπάνω βιβλίο ιδιαίτερα σε bloggers, που μόλις έχουν ξεκινήσει κάποια σελίδα και θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους ή τα κέρδη τους.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://seoptimization.gr/seo-book.html


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

2 Σχόλια στο Άρθρο “Παρουσίαση e-book: Οδηγός Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων


  1. Μόνο σαν ebook κυκλοφορεί;

  2. Ναι, μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο σε ebook, δεν ξέρω αν ο συγγραφέας σκοπεύει να το δημοσιεύσει και σε κανονικό βιβλίο. Πάντως, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά μπορώ να πω.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".