Παρουσίαση του Paper.li

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Η συγκεκριμένη σελίδα θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα και ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που κάνει είναι να παίρνει το προφίλ σας και να το μετατρέπει σε μία ηλεκτρονική εφημερίδα. Κάθε πρωί που ξυπνάτε λοιπόν, μπορείτε να μπαίνετε στο email σας και να βλέπετε τα κυριότερα posts που κάνατε στο twitter profile σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα παρουσιάζει σαν εφημερίδα.

paper.li-logo

Ουσιαστικά μία φορά την ημέρα βγαίνει η “φυλλάδα” σας με τα κυριότερα πρωτοσέλιδα. Εδώ http://paper.li/alexitsios/1367985312 είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα για το πως εμφανίζεται η ημερήσια ηλεκτρονική σας εφημερίδα. Εκτός από τη συγκεκριμένη μορφή το λαμβάνεται όπως ανέφερα παραπάνω και σε μορφή email.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Απλά εγγραφείτε στο paper.li και κάντε authorize την εφαρμογή, ώστε να επιτρέψει το τράβηγμα του περιεχομένου. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα.

Χρησιμεύει πουθενά η συγκεκριμένη εφαρμογή;

Όπως και τα περισσότερα πράγματα στο web, δεν έχει καμία ουσιαστική χρησιμότητα. Απλά το κάνετε μία φορά και μετά απολαμβάνετε την όμορφη εμφάνιση που δεν έχει το twitter profile σας. Παίρνει μόνο πέντε λεπτά να το κάνετε.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".