Πως να βγάλετε χρήματα από το Internet

Το άρθρο δημοσιεύτηκε από τον Αλέξανδρος Ίτσιος

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Ίτσιος και είμαι ο ιδρυτής της κοινότητας του ifeed. Eίμαι Co-founder της EnterLogic που ειδικεύεται κυρίως στο Internet Marketing. Σκοπός μου είναι να δείξω στον αρχάριο internet marketer, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία που μόλις μπήκε στον χώρο του internet, πως να φτιάξει μια επικερδή διαδικτυακή επιχείρηση. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε στο Facebook, Twitter και Google Plus.


Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τις κύριες μεθόδους με τις οποίες μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα μέσα από το internet. Οι συγκεκριμένες μεθοδολογίες έχουν τοποθετηθεί παρακάτω χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά.

1. Affiliate marketing

Το affiliate marketing είναι (ίσως) η πιο συνηθισμένη μέθοδος να βγάλει χρήματα κάποιος από το internet, αφού δεν χρειάζεται να έχετε το δικό σας προϊόν ή υπηρεσία. Προσωπικά θεωρώ τη συγκεκριμένη μέθοδο την πιο εύκολη και γρήγορη μιας και δεν χρειάζεται να έχετε κάτι δικό σας για να πουλήσετε. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε κάποια affiliate agency (π.χ. linkwi.se, forestview και clickbanner) και απλά να ξεκινήσετε να προωθείτε τα προϊόντα των πελατών που έχουν. Με κάθε πώληση ή lead, εσείς παίρνετε ένα μέρος των κερδών.

2. Πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών

Σε περίπτωση που έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να προωθήσετε την επιχείρηση σας στο web. Ακόμη και αν δεν έχετε όμως κάποιο προϊόν και ξέρετε κάτι πολύ καλά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ebook και να το πουλήσετε. Για παράδειγμα αν είστε διαιτολόγος, μπορείτε να γράψετε έναν αναλυτικό πολυσέλιδο οδηγό και να προωθήσετε το ebook σας online.

3. Membership Sites

Τα membership sites είναι μία από τις πιο ιδανικές μεθόδους για να κερδίσετε χρήματα, σε περίπτωση που έχετε κάτι περισσότερο από ένα απλό ebook. Για παράδειγμα μπορεί να δίνετε δωρεάν λογισμικά στους εγγεγραμμένους χρήστες σας, χρήσιμα ebooks, videos κ.α.

4. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Αυτή η μέθοδος είναι πιθανότατα η δεύτερη πιο συνηθισμένη τακτική για να βγάλει κάποιος χρήματα από το σπίτι. Επειδή όμως ο κλάδος ήδη έχει πολλούς και η ζήτηση δεν είναι τόσο μεγάλη, έχει έρθει εδώ και καιρό κορεσμός!

Παραπάνω είδαμε κάποιους από τους βασικούς τρόπους που μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα από το internet στην Ελλάδα. Εάν έχετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο, παρακαλώ κάντε το σχόλιο σας πιο κάτω.


Σημείωση: Μην βάζετε keywords στο πεδίο για το όνομα καθώς επίσης και links προς άσχετες ιστοσελίδες με τη θεματολογία του άρθρου. Οι διαχειριστές του ifeed θα μαρκάρουν αυτόματα αυτά τα σχόλια ως spam!

Ένα Σχόλιο στο Άρθρο “Πως να βγάλετε χρήματα από το Internet


  1. vasilis on said:

    Σε περίπτωση που δημιουργήσεις ένα σοβαρό site,το “Πως να βγάλετε χρήματα από το Internet
    ” έρχεται από μόνο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Αποκτήστε τα Παρακάτω Δύο
ΔΩΡΕΑΝ Ebook

seo ebook

Τα συγκεκριμένα ebook θα σας αποκαλύψουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά για να αυξήσετε τις θέσεις σας στο Google, καθώς επίσης και τα έσοδα σας μέσω internet!!!

  • Ανεβείτε Εύκολα Στο Google
  • Αποκτήστε Υψηλή Επισκεψιμότητα
  • Κερδίστε Περισσότερα Χρήματα

Εγγραφείτε στο Εβδομαδιαίο NEWSLETTER

&

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ το SEO Ebook
"Αποτελεσματικό Link Building" & το Ebook "Χρήματα Μέσω Internet".